Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Az én gépemben is 2giga ram van és 160as vinyó, mondjuk csak 150 lát. A barátnőm laptopja sztem megfelelő lenne neked de az 240 körül volt, ASUS és 8400go van benne + T7250es C2D, ez már azért elég ütős szerkezet. De sajna most nincs itt és a számát pontosan nem tudom de vmi F3-as széria az biztos. Jó vásárlást!
-
Piton
tag
Komolyan mondom ez egy vicc, amit a kilogo aksival foglalkoztok... Emberek, meg egyszer megemlitem NEM zavaro!

Eleg regota hasznalok mar F3TC es be kell, h valljam, meg mindig nem zavar... Par oldallal elobbre leritam mar mennyire nem zavaro, es milyen gyorsan megszokhato(?) igazabol nincs mit megszokni mert eszre sem veszed. Max akkor, ha vhova maszol letran es meg tudod fogni vhol...
Kedves forumtars, kerlek, olvass vissza picit, nezd meg a postjaimat, F3TC ugyeben szerintem talalni fogsz jonehany hozzaszolast kozte... Szerintem megtalalod a kerdeseidre is a valaszt...
UP: ha megis zavarna teged esetleg (bar eddig meg senkit nem zavart) szerintem vedd figyelembe azert, h a kis kilogas kb +1 ora aksi uzemidot ad neked...

-
radamsky
senior tag
F3-ast ajánlom

- nagyobb az akksi (nem veszed észre a kilogást, tul van misztikálva szerintem)
- stabilsokat irtak feljebb olvasd vissza, szerintem nagyon jo a F3-as széria
Amugy van még a 074-es is ami nekem van ha jol emlékszem, az is jo csak abba nincs benne blutyut
de azt 2000 Ft-ért vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx