Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathZombie
csendes tag
Üdv!
Vki nem tudja melyik az S-Video drivere ? ( F3TC-s notin )
Mert nem raktam fel minden drivert, csak amiről tudtam, hogy mit csinál, és most ha bedugok egy S-Video kábelt, akkor olyan mintha be sem dugtam volna, szóval gondolom egyszerűen nem ismeri fel az xp. -
DeathZombie
csendes tag
Vezetékes net alatt a nem wifiset értem, vagyis amikor egy vezetékkel kapcsolódok a nethez, egy modemen keresztül, konkrétan esetemben ADSL. De probléma megoldódva, megtaláltam az Ethernet drivert a CD-n, csak el volt rejtve, az alaplistában nem volt benne.
Azért kösz a segítség nyújtási szándékot. -
DeathZombie
csendes tag
Üdv. Belehet vhogy üzemelni a vezetékes netet xp alatt az F3TC-n ? Mert nekem ezidáig nem sikerült.
-
DeathZombie
csendes tag
Felment az ASUS F3M-AP113 ára 3 ezerrel. Ami még aggasztóbb, hogy az AP111-es is szinte ugyanannyiba kerül, minthogy annak 7 ezerrel ment feljebb az ára, szóval félek, hogy még további drágulás lesz. A laptopoknak nem csökkeni szokott az ára ? Vki, pl. ML320 nem tudsz vmit erről a dologról ? - Bár gondolom a gyártó emelt, mert ahogy elnézem más boltokban is felmentek az árak.
-
DeathZombie
csendes tag
-
DeathZombie
csendes tag
Köszi szépen, ha megy xp-vel akkor sztem ezt veszem. Amúgy én meg inkább a 113-asra gondolok, 5 ezret megér az a +40 giga, bővíteni később nem szeretném a vinyót, itthoni gépen a 330 giga is kevés. Plusz pendrive meg az én általam kinézett forrásban nincs, bár nagy szükségem nincs is rá.
Amúgy van egy számomra fura dolog, van ennek a gépnek is 2 gigás memóriára kiegészített változata, de az 12 ezerrel kerül többe. Ezt nagyon nem értem, más gépeknél is ezt láttam, hogy az 1 gigáról 2 gigára kiegészítés plusz 1 jó tizes. Közben meg egy 1gigás memokártyát lehet hozzá venni fele áron.
-
DeathZombie
csendes tag
Vkinek van ilyen, avagy van vmilyen tapasztalata erről a laptopról ? ASUS F3M-AP113 vagy erről : ASUS F3M-AP111? Nekem jónak tűnik, még egy MSI-n gondolkodom ( MSI VR610X-012HU ), de azokról meg azt hallottam, hogy újjabban sok közöttük a rossz ventis, bár garanciája korekt, de akkoris.
ASUS-ok meg mintha megbízhatóbbak lennének, csak sajna e két laptopról semmi véleményt nem volt szerencsém olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest