Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herbali
tag
Asuras
Neked is leírom!!
Nekem A6m notim van. (Mobil Sempron 3400+) Az öcsémnek Celeronos (nem Asus)
Igen! Sempron esetében van jelentősége a Power4Gear-nek! Ha nem lenne mi értelme volna neki:Hiszen be tudod állítani az órajelet 100, 75, 50 és 25%-ra. Határozottan állíthatom, hogy a Celeron jobban melegszik. Én használtam mind a kettőt és ezt tapasztaltam. Az én gépemen nem lehet hallani a ventit mert olyan lassan pörög. Az öcsém gépén gyakran felpörög és érezhetően melegebb a gép hasa.
Szal KÖNYÖRGÖM felejtsük már el ezt a régi mítoszt, hogy a Sempronok vagy csak egyszerüen az AMD-k jobban melegszenek.Eleve a Sempronok képesek az órajel szabályozásra. Épp ezért melegszik kevésbé.
De ha visszakeresed a hozzászólásaimat a régi topicban akkor ott ezt már kitárgyaltuk.
Kijelző: Az öcsém gépe 4:3-as, az enyém széles. Szerintem ez szebb képet produkál. Eleve nagyobb a felbontása is. Nem bántam meg, hogy széles kijelzőset vettem. Gyönyörű képe van. Pedig én is féltem töle. De volt aki meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF F17
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest