Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz ITjunior #24873 üzenetére

Nem vagyok az a nagy ínyenc játékos, így nem kell konzol, főleg mivel only PC címekkel játszom főleg (ETS2, WoW, LoL, Starcraft 2, illetve pár multi platform cím: GTA, F1, illetve a Bioshock Infinite-el is szemezek régóta). Ezekhez elég lenne akkor a K501 is. És mivel a blizzes játékoknál, főleg wow-nál belefuthatok a CPU limitbe is akár, így én is az i5-el szemezek (i3 2.1 GHz, míg i5 2.2-2.7 GHz ha jól láttam), mert azért az a turbo órajel csábító és 200ezerből megvan az is 8 GB ram-al. Tisztában vagyok vele, hogy laptopnál nem érdemes nagyon játék gépet venni (kivéve ha van rá pénz, és nem hónapokig gyűjtöget egy 200ezres gépre mint én :U ), ezért is szemezek ezzel, mert az újabb F1-ekket, és GTA 5-öt leszámítva most is játszok ezekkel 7 éves asztalin, még ha minimumon is. Még lehet meggondolom magam addig 10x, de jelenleg a K501-et látom jónak, i5-el, 8 GB ram-al. Egyedül az IPS-t sajnálom kicsit, illetve hogy SSD-t kell bele vennem (N551-be betudtam volna rakni a mostani asztalimból a 2,5"-eset). De akkor is spórolok rajta.

Új hozzászólás Aktív témák