Új hozzászólás Aktív témák

• hzcs

senior tag

Ezt figyeljétek:

2005. októberben ismerős vett egy Asus A6VA-t, mint amilyen az enyém is. A dvd írót én jópárszor kicseréltettem, nem sok sikerrel (kicserélték, de nem írt, hiába, Samsungok már csak ilyenek). Namost ismerős is kicseréltette 2006 tavaszán ha jól emlékszek, plusz még a kijelzőjét is, mert egyik sarka sötétebb volt. A héten (vagy a múlt héten) ismét visszaküldte hőn imádott NSE szervizünkhöz, nemcsak a dvd problémával, hanem lehalt neki a lan portja.
    És itt jött a számomra meglepő információ!! Nem hajlandók kicserélni a dvd írót (ismétlem 2 éven belül van a vásárlás, vagyis még garis, de mivel cserélték egy újra, ezért hosszabbodni kellett volna a garinak a dvd íróra), mivelhogy az előző csere óta eltelt 3 hónap. És azt az infót adta a telefonos kolléga/nő, hogy csak az alaplapra és a kijelzőre indul újra a gari. Hmm, fincsi.
    Amikor én cseréltem a ''Víz'' Computerben a dvd írót (mert már vettem bele egy NEC-et), érdekes módon minden cserénél újraindult az 1 év. Úgyhogy vigyázni, hogy mit mikor cseréltettek gariba. Ezek szerint a rossz vinyó cseréje is 3hónap garis.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés