Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fister

tag

válasz Gergosz2 #22323 üzenetére

köszi a választ, de nem ez volt a kérdés :( ha az embereknek lenne 400+ ezre pl full hd kijelzős gtx 980m-es g751m-re, akkor sem azt venné meg hanem egy 2x ilyen erős asztalit sima gtx 980, 24 colos full hd monitorral amin még élvezhető is játszani. Továbbá az a véleményem hogy laptop nem való játékra. Nem is hardcore játékra kell a gép, és nem is arra hogy verjem magam hogy nekem asus rog van, hanem szeretnék egy erős gépet elfogadható áron, amit meg is találtam, bővíteném rammal és a gyorsaság érdekében ssd-vel. Utóbbira vonatkoztak a kérdéseim. Az hogy heti 1-2x elszórakozzak nem ultrán hanem highon vagy mediumon, arra tökéletesen megfelel. Nyáron mikor 40 fok van a lakásban (és nem a fagyasztóban tartom a laptopot) akkor a mostani acerem rendszerint lelőtte magát mert 100 fok fölé ment a cpu, kétlem hogy bármilyen gamer laptop nem ugyanezt tenné. A sok kárörvendő ellenére aki x550jk-t vesz, lásd én, annak nyomós oka van, amit most nem részleteznék. A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se :)

Új hozzászólás Aktív témák