- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
VANESSZA1 #2043 üzenetére
nálam a wifi használata kb. 10%-al csökkenti a használati időt aksiról...
De ez is függ attól, hogy a proci min ketyeg. Azt pl. észrevettem, ha a proci csúcson jár, és mellette az összes egyéb szolgáltatás (wifi [és aktívan használom is] /kékfog+külön egér+külön bill.+terhelem a vga-t) megy, akkor rohamosan esik az akuidő... így kb. 1 óra amit kibír.
Egyébként erősen gondolkodom, hogy a Páromnak egy szubnotit fogok beújítani...
14,1''-os kijelző, celeron proci (igen, mivel bőven elég, és nem zabál), integrált intel vga (lanparty-n leteszteltük, counter-strike-ra tökéletes), 512MB ram, és egy wifi legyen bent.
Ez azért jó, mert, kicsi, könnyű, nem eszik sokat, neki elsősorban dolgozni kell. A jövőben nem valószínű, hogy bővíteni kell (max. ram), mivel a legtöbb céges program (készletnyilvántartás, számlázás...) nem megy még vista alatt.
Most az Asus új szubnotiját várom a 7'' és 10''-os kijelzővel, amiben már optikai drive sincs...ez még engem is kisegíteni, amikor munkát megyek felmérni, akkor nem kell egy böhöm állatot cipelni. A legtöbb kávézóban pl. ha felrakom az asztalra, akkor hirtelen szűkös lesz egy 4 fős társaságnak, pedig akkor csak az én notim van fent.
A másik előnyük, hogy pl. túrázáskor, nyaraláskor is bőven elég (nem vagyok gép függő, de pl. agylövésem van, amikor nem tudom megnézni a mail-eket 1-2 hétig). Arról nem is beszélve, hogy a fényképek nem meóriakártyán vannak egész idő alatt, ahanem minden este le tudom szedni a gépre.
5kg-os noti + a hozzá tartozó cullangok, így elég fárasztó közlekedni. Ha a felesleges dolgokat kihagyom, csak a gépet, egy egeret és a töltőt viszem a géppel, akkor is legalább 6kg a táskával együtt...
A subnotebook-ok cakli pakli mindennel együtt nem teszik ki ennek a felét sem...
Úgyhogy ha valaki tudja, hogy hol lehet már kapni az Eee notikat, ne türtőztesse magát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest