Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
Sziasztok!
Laptopszalonnál tegnap vettem Asus X550LB XO114D-t SSD-ODD BOX kombóval. (Az egyik utolsó darabot az országban...
Néhány tapasztalatot szeretnék megosztani, és tanácsra is szükségem lenne.
Sose volt még SSD-s gépem, egyértelműen bejön
USB-ről telepítettem, így arról kellett bootolnom. Na ez nem volt egyszerű. Nem tudom, hogy sikerült ennyire kaotikus BIOS-t összehozni ennyire kevés funkcióhoz. Sebaj, megoldottam, Win8.1 telepítése után frissítettem a BIOS-t is, semmivel se lett egyszerűbb a dolgom. Közben valamit elállítottam, ugyanis a jobb oldali USB csatlakozóba hiába dugtam valamit, nem érzékelte. Egy kicsit piszkáltam a BIOS-ban, és helyrejött.
A driverek telepítése sem egyszerű. Asus honlapon a gép nevére rákeresve kiadja a szükséges drivereket, oprendszer szerint. Azonban Win8.1-hez feltűnően kevés driver volt, míg win8-hoz sokkal több, így onnan is le kellett töltenem egy csomó mindent, az Asus Downloader azonban nem emlékezett arra, hogy mit töltöttem már le, és mit nem. Ez is elég kaotikus volt.
Minden driver telepítése (és a legújabb NVidia driver) után is maradt az eszközkezelőben az Egyéb eszközök fül alatt egy sárga felkiáltójeles SM buszvezérlő. Valaki tudja esetleg, mit kell ehhez letöltenem?
A felhasznált anyag csupa műanyag, de a minőségibb fajtából. A touchpad is egészen kellemesen használható. A gyenge pont szerintem a billentyűzet. Ha picit erősebben nyomom le a kelleténél, hangosan dobog az egész, gondolom, alátámasztás hiányában.
Játékteljesítmény:
Nem tudom, mi az oka a következő problémának. Medal of Honor Airborne alatt max. 42-43 FPS-t produkál, ennél többet kéne, mivel az egy 2007-es játék. Ja és játék közben a CPU load 50% körül van, a GPU load pedig 65-70%. Nem tudom, miért. Energiagazdálkodás, minden fullon megy, hálózatról. vsync off. Talán a 64 bites memória fogja ennyire vissza? Találkozott ilyennel már valaki?Előre is köszi a segítséget.
dobragab
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Építő/felújító topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest