Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Lennen nekem is egy gondom. VAn egy ASUS F8TR notim.
Szeretném használni második monitorként egy asztali gépre csatlakoztatva. (hagyjuk hoyg miért, most erre kellene használnom).
Hogy tudom (meg tudom e) ezt tenni?
Gondoltam arra, hogy valami USB-USB kábellel átvinni a videó jeleket, ehhez kellene valami softver is. VAn ilyen? Tud valaki ilyet mondeni (amin el tudnék indulni a "barátom"-mal?)
Vagy esetleg a PC USBjét rádugni a noti HDMI csatijára? (ilyen átalakító van, az tuti, csak nem tudom melyik irányba tudja a jeleket vinni...)
A legtisztább az lenne ha a VAG-VGA-t tudnám használni, de az ugye mind2 kimenet...
Esetleg a firewave port-ot iylesmire lehet használni?AKinek van valami megoldása, ötelete, az kérem jelezze.
(lehetőség szerint költséghatékonynak kellene lenni, szval 1 átalakító kábel még ok, de nem szeretnék 15-20Kért TV vagy digi kártyát venni bele...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest