- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
válasz
Revolit #1120 üzenetére
Én nekem a kezemben a és a lábamban több száz óra szimulátorozás (és nem autós játék) van, ugyanis az rfactoron "nőttem fel" úgymond. 4 év komoly online ligázás után megvettem az rfactor 2-t ami egyelőre még béta verzióban van úgy hogy áttértem egy másik-ra ez lett az assetto. Bátran kimerem jelenteni hogy ha nem is a legjobb, de átlag user számára az Assetto az egyik legjátszhatóbb szimulátor. És itt van a siker kulcsa. Hogy játszható. Az iracing alapban egy iszonyatosan fejlett sim, de egy átlagos embernek aki napi 1-2 órát szeretne kikapcsolódásképpen játszani egy játékkal, szerintem túl összetett, bonyolult és nehéz, nincs benne annyi sikerélménye mint egy assettoban. Persze egy igazi versenyzőnek meg az assetto "komolytalan"
Gyakorolni kell, soha ne arra menj hogy a leggyorsabb időt fusd, hanem hogy begyakorold a féktávokat, kanyaríveket, kigyorsításokat, és akkor gyorsabban fogsz fejlődni. Senki nem születik pro-ként, de a ez a játék képes arra hogy pár hónapon belül, komoly fejlődésen keresztülmenve, éles online versenyeket tolhass harcolva a legjobb helyekért egy kiváló játékélmény mellett. Gyakorolj mert hamarosan jön a multi, és az egész proharderes assetto-s bagázsnak kötelező jönni majd versenyezni
A fent leírtak az én szubjektív véleményemet tükrözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest