Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1869) Imre9211 válasza hdekakas (#1868) üzenetére


Imre9211
tag

Köszönöm szépen. Igen, a complete editionst vettem. Abban minden benne van a ragnarok meg az összes kieg plusz némi extra :) 17ér csaptam le rá Epicen, annyiért megérte.

Közbe rájöttem jó nagy pöcs voltam. Hát Randvihoz is vissza lehet menni jó kis missionoket felvenni csak annyira el vagyok veszve néha a világban hogy kicsit megkavarodok. De nagyon tetszik.(mondjuk az hogy tök véletlenül már ravensthorpe-ban belemásztam álmomba a fa tövében egy olyan missionbe ahol a pálya végén ott figyelt surtur...csak pislogtam,...Jelölhették volna vmivel h ott még semmi keresnivalóm, nem csak a quest fülben)

Az a fura hogy végigtoltam az originst meg az odyssey-t is, és ott pl lehetett szűrni(könnyebb volt) hogy csak main quest meg egyebek. Itt ilyen nincs, vagy legalábbis nem egyértelmű. De gondolom nyilván mindig a szintemnek megfelelően.

Jó lesz ez csak nem számítottam rá h megkavar ennyire a két előző ac után. :P

A skillfa kissé kaotikusra sikerült ezzel a csillagképes dologgal cserébe viszont könnyen lehet abilty-ket vadászni a másik fülön. Egész ütősek már amik megvannak és nagyon kézre áll minden kontrolleren. Szóval szuper. Bár mondom van 1-2 dolog a játékban amire jobban figyelhettek volna, de az összkép végül is egészen pazar.

A következő AC-ig minimum elleszek vele. :D

Roxalorox

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.