Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
A Lost Island kivételével szerintem mindegyik pálya játszható Artyval. De mivel ebben is működik a kő papír olló elmélet, így nem lehet minden alkalommal minden jó.
Én személy szerint nem voltam valami nagy artys a wotban, de itt kimondottan élvezem. Sőt azt gondolom az itteni artyról,hogy sokkal hasznosabb tagja a csapatnak. Füst, felderítő lövés. Iszonyatosan jó. Főleg a második. Szerintem azzal nagyon sok mindent lehet segíteni.
Egy dolgot hiányolok,hogy teljesen végtelenek az artyk amikor rájuk mennek. A wotban azért még ott is volt esélyed kilőni aki rád rontott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Politika
- Star Trek
- Autós topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest