- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Enzolord #9576 üzenetére
mi is meglepődünk azért, hogy micsoda "állatságok" mennek néha az XP és Kredit terén
itt ugye több 100 ezer xp 1-1 gép, sőt még fölötte is vannak, valamint sok sok millióba fájnak, a retrofitekről nem is beszélve
na de ha igazán elgurul a boost gyógyszer, akkor csatánként több 10 ezer XP-t lehet bezsebelni , illetve milliós tételeket markolhat fel az ember.
szóval hát ez ilyen.
aztán persze jön a böjt, mikor épp csak pár ezer XP csöppen és pár 10 ezer kredit, sőt megy az bőven mínuszba is
-
myckey
veterán
válasz
Enzolord #9573 üzenetére
egyáltalán nem kivitelezhetetlen megszerezni őket
aki a kezdetektől tolja, prém fiókkal, kiaknázva a marha nagy boostokat, simán tudja ezt hozni .
mikor orrba szájba jön az XP, és néha még a kredit is, akkor "pillanatok" alatt oda érsz az ágnak a végére
meg aztán itt még nincs is csillió jármű.ez nem wot, itt olyan szinten fel lehet tápolni az XP és Kredit hozamot, hogy elképesztő.
most is lesz ez az akció.
ha erre beruház valaki 1 hónap prémet és mellé még valami boost csomagot is vesz, tuti össze szedheti a nagyját a gépeknekPl.: én most 4 nap alatt, vettem 3 db. tr5 gépet, 1 db. tr6. 4 db. tr7. 1 db. tr8. és a tr9 tankomat 90% körülre felhúztam.
mellé még alacsonyabb tr -ben is játszottam és fel retrofiteztem egy csomó gépet , és még így is maradt 50millijó fölött a kasszában.és ez csak "laza" pár nap volt, nem a legkiemelkedőbb hozammal, amit már produkált a játék mióta fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged