Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gradient99
tag
válasz
speedmetal
üzenetére
PVE? Ott ilyenek a botok. Már tudnak mindenféle csoda kanyarlövéseket úgy hogy nem fordulnak oda. Vagy éppen hogy instant váltanak célpontot és a tornyuk is követi az új célpontot azonnali hatással. Én is megfigyeltem már ezt. Ez sajnos nem bug, hanem feature.
-
speedmetal
tag
A mai napon nagyon elcsodálkoztam, pontosabban nem hittem a szememnek: felderítettem egy önjáró löveget (Pz 2k) és sikerült a hátába kerülnöm. Örömömben bele is eresztettem egy kumulatív gránátot. Majd miközben rám fordult - csak toronnyal - belém lőtt úgy, hogy az ágyúja még félúton volt és 75°-os szögben állt és kb. a Napot nézte. Majd ismét, miközben még mindig nem rám célzott, s végül a harmadikat már úgy, hogy rám célzott, ekkor kilőttem.
Annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem körbetáncolni.
Kicsit szomorú voltam, hogy ilyen hiba előfordulhat. Remélem nem ez lesz a tendencia... -
-
PoczyAW
tag
válasz
nemeth989
üzenetére
A T-64A egy Tier 5-ös prém MBT ami, T-64A Hunter néven orosz szerveren megnyerhető event harckocsi. A német fórumon feszegették is, hogy semmi követelmények vannak, gyakorlatilag ingyen ajándék, miért nincs az európai szerveren is. Kb. 2 óra alatt lezárta egy admin a témát, de még lehetett látni a hozzászólásokat. Most be akartam linkelni, de nincs jogod normál felhasználóként megtekinteni

Németek eléggé háborognak, hogy az orosz szerver itt is mint a WoT-ban kiemelten van kezelve, Európa meg a fejőstehén szerepét játsza. És milyen igazuk van....
-
tocsek18
senior tag
-
KisApám
addikt
És megint, pedig 2 napot kihagytam, folytatódik a 0-9-es sorozat...
No meg a jó csapat:Pl. a Titta nevezetű az M41-ben lehozhatta volna a csatát, ha nem hátul bujkál egy bokorban és megvárja, míg rámennek és kilövik. Amikor észrevették, akkor sem mozdult, az oldalát mutatva elvolt...
Amikor rámjöttek a végén 3-an, nyugodtan előrébb csúszhatott volna és szétlövöldözi az ellen seggét (! - nem igazán pattant volna, mondhatni minden lövés találat) de NEM
-
csaabz
őstag
Pedig igazán odafigyelhetnének a +-1 tier spread-re. Ez volt a játék egyik fő pozitívuma a wottal szemben...

-
tocsek18
senior tag
aki tud oroszul lefordítaná?
Тихая стрельба: -30% к повышению заметности во время стрельбы
Быстрые рефлексы: +10% к скорости прицеливания ИЛИ Орлиный глаз: +10% к максимальной точности
Быстрое вращение: +15% к скорости поворота башни
Захват цели: +20% к скорости прицеливания (при обнаружении противника) ИЛИ Второй шанс: -6% ко времени перезарядки на 10 сек (при рикошете от машины противника)
Тихий бег: +10% к незаметности машины
google utolsó 2re faszságot adott, ezek amúgy a Szent Patrik event commander csaj képességei
-
Preda
aktív tag
Na frissített MM 2.0. Csodálatos
. 15:0 -+2 tier spread
-
nemeth989
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Érdekes lesz, kaptam már róla képeket, hogy az orosz teszt szerveren megtekinthető a modellje. Ahogy elnéztem olyan, mint az ERC. A lövegére kíváncsi leszek, szerint táras lesz hasonló elven, mint a FOX.
Még az A3 prototípusra az XM1A3ra leszek kíváncsi, a PL01 vagy mi, amit beraktam az M8 utánra, nem lesz külön Lengyel ág egyenlőre. -
Franky74
aktív tag
Hali!
Mennek a szerók...
-
nemeth989
senior tag
Valaki hallott már erről a prem. járgányról? T-64A
-
Kean_Sorbo
őstag
Uraim! Holnap jelentős időre (kb. 5 óra) leállnak a szerverek az MM HOT FIX miatt.
EU Server 8:00-13:00. -
vhw
addikt
Végül számos epilepszia roham után úgy látszik sikerült kifogni ezeken.
Néhány driver install-uninstall után, ablakos módban indítás után... a megoldás: be kell kapcsolni az anti-aliasingot.
Így már nem vibrál az első beszedett sebzés után (mert közben kiderült, onnantól csinálja amint csökken a HP-m, akár ellenség lő meg, akár én ugratom meg kicsit jobban és szed le a földetérés 20 HP-t)Innentől már csak annyi a probléma, hogy az átlag fps PVP-ben olyan 20 körül mozog. (PVE-ben távolból sunnyogva még meg-megtartja a 30-40-et).
Ezekután úgy látszik a diétás athlon-ra kell több figyelmet fordítani - valami 3-4 magos már talán partner lenne. -
nemeth989
senior tag
Annyira nem értek hozzá, de szerintem igazad lehet abban, hogy a kora miatt, meg a támogatás hiánya miatt jelenik meg ez a jelenség. Logikusan valószínűleg valami effekt okozza, amit a kártyád nem tud lekezelni, már csak a kora miatt is. A wotnál meg azért nem jelentkezik semmi ilyen, mivel annak a motorja jóval régebbi, mint az aw-nak. Elnézve a konfigod itt mindent kellene cserélni/bővíteni. Vga frissebb, proci erősebb, ram minimum duplája.
-
vhw
addikt
Csak erőltetem ezt a konfigot...
Kis pihentetés után újra elővettem. Eredmény ugyanaz, amíg nem kapom meg az első lövésemet, addig probléma nélkül lehet játszani, utána kezdődik a lézershow.
Most még kipróbálom, hogy történik-e valami, ha lejön a teljes SD kliens.Illetve kirpóbáltam wot-nál (fúú de bénáztam így egy hónap után) - ott semmi probléma; standard graf, min. beállítások mellett csak max látótávval. Legtöbbször megvan a 60 fps (v-sync-el).
Itt countdown alatt is csak ~50-ig megy fel kb.Lehet csak az én hülyeségem, de a vga-t nem tartanám olyan gyengének (1024-es felbontáshoz - vagy a kora tenné?). Elég közel van egy 5670-hez - egy olyannal meg pár éve még 1366x768-as felbontáson tudtam játszogatni nem is épp minimumon.
Elképzelhető valami előrelépés, ha ettől a diétás 245e-től kicsit vastagabb proci kerülne mellé?
-
tocsek18
senior tag
holnap 8tól ŐT ÓRÁS leállás 13ig vélhetőleg tovább
nem lesz szerver
mm fix túl nagy tier szórást fixelik jelentsen ez bármit is, talán kevesebb +2tier lesz ezután -
nyulnyulu
senior tag
vki nem tudja mi ez a sok lekapcsolódás?2 meccs és 2 szer szakadt meg a kapcsolat,még mielőtt bárki a netre gondol,nem az,500/200 netem van és stabil
-
L4mie
veterán
replay system jó lesz az ilyenek kiszűrésére

és ha tényleg ilyen pro volt az ellen, akkor még tanulhatunk is majd belőle
scyllarus: hmm jogos, jó tipp köszi

*Voltmár? Azt hallottam, hogy a kérdőív kitöltéséért 3 nap prém jár.
/AW magyar nyelvű fórumán/Ami kéne
retrofit + skill szimulátor, amiben szépen belövöd, hogy milyen tankra milyen retrofitet tennél milyen parancsnokkal és legénységi skillekkel és megadná, hogy melyik érték változna milyen irányba 
-
blanky
tag
Srácok, ti találkoztatok már olyannal a PVP mecsek alatt, hogy az ellenfél játékos a csapat listában lila színnel jelenik meg, és úgy képes sebezni jó nagyokat, hogy azt sem tudjuk honnan jön.
Konkrétan egy 4 vs 1 csatát nyert meg úgy, hogy lerakétázott mindenkit, de anélkül, hogy lett volna rakéta warning, becsapódási hang, vagy bármelyikünk is látta volna hol van. Csak egy piros villanás és a fogyó HP.
Tény, hogy nem rég óta játszom, de ez normális dolog? -
-
Kean_Sorbo
őstag
Valamelyik nap Csabival emese szakaszt toltunk. Egy oldalt mi tartottunk, a másikon a többiek elpusztultak. Igaz nem sok, de fejenként 5000 sebzést osztottunk ki, és személyesen nekünk címezte az egyik AW szövetséges klántag, az idióta és egyéb jelzőket, úgy hogy ő megdöglött talán egy sebző lövéssel. A többiek sem voltak sokkal jobbak, így belefért a középmezőnybe.
Mondanom sem kell, szerencséje volt, hogy nem használta a TS-t (ami egyébként kötelező lenne), mert velem ellentétben a kolléga nem olyan elnéző, és szétnézett hátha megtalálja valamelyik szobában.Sorolhatnám tovább, de felesleges.
-
L4mie
veterán
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Na jó akkor nem én vagyok a helikopter....megnyugodtam

weres: agree, megnézném én is a járgányt, de most éppen melóhelyen megfigyelés alatt állok....nem nagyon akarom indítgatni a játékot

vhw: konkrétan atompro játékostársunk felháborodik amint meghal.
Azon, hogy Ő minden idők legjobb játékosát kilőtték a csapattársak meg nem azzal voltak elfoglalva, hogy támogassák, hanem saját szájízük szerint játszottak.
Nos ez a fent emlegetett istenkultuszfaszaplayer rendszerint kinéz egy még életben lévő játékost aki szerinte nem ott van ahol kéne és elkezdi spammelni a chatet válogatott finomságokkal kezdve a felmenőkön át az életképességén keresztük skillen át a rákbetegség megszerzéséig mindenfélével.Nos mivel én középszerű játékosnak tartom magam ezért ha látok pár ilyent akkor elgondolkozom, hogy talán nem minden úgy van ahogy én azt az én kis szép világocskában elképzelek, és bár vulgárisan de voltaképpen az ilyen esetekben jó tanácsok tömkelegét kapom

HÁT nem.... főleg mezei magától elszállt retardált kis pöcsökkel van dolgunk, akiknek attól áll fel ha t6 ban csinálnak 500 sebzést és ha ez nem jön össze akkor elkeseredettségükben rajtunk vezetik le frusztráltságuk. -
weres78
senior tag
Az RDF-nek 385 m az alap látótávja ha jól emlékszem. Erre 30+20m retroit, plusz 40m parancsnok, az 475m, ez a maximum. Camoja 0,225 alapból, ez Sabrinával felmegy 0,24-re.
Van aki így használja felderítésre, lehet olyan szól be Neked, de azzal nem nagyon kellene foglalkozni, legyen az ő baja. Ezek az értékek szerintem nem teszik jó felderítővé.Én nagyjából úgy használom ahogy Te. Elején hátulról csipegetve, majd ha eljön a pillanat akkor elidulok valahonnan bekerülni az ellent, oldalba, hátba lövöldözni, vagy látótávon kívülről csipegetni, esetleg körbe-körbe rohangálva ledarálni.
Próbáltam TD üzemmódot is, akkor 0,02 volt a pontosság picit a töltés rovására (2,8sec, ha jól emlékszem), és picit nagyobb alfával. Na amikor azt toltam kaptam az ívet a csapattól rendesen, holott iszonyat mit össze lehet vele lövöldözni messziről ha hagynak...
Jelenleg így néz ki nálam:
Szerintem többnyire a frusztrált emberek szólogatnak be, ritka a valóban építő jellegű kritika. Általában én is akkor vagyok mérges másra, mikor tudom legbelül, hogy én baszarintottam el a dolgot...

-
L4mie
veterán
RDF-LT nek egy tök normál csatában konkrétan milyen feladatkört kéne betöltenie?
Szerintem:support....
Én alapból közép-hátul szoktam elhelyezkedni, mivel scoutnak nem éppen a legjobb, ellenben TD-zni se túl jó, de azért lehet vele, aztán ha látja az ember, hogyan állt fel az ellenség megpróbál kis szemét darázsként a gyenge pontokra becsipkedni, lehetőleg flankelve.
én így használom, látom, sokszor kapom a chatben a zsebtábornokoktól hogy mekkora noob vagyok.....mégis hogyan kéne egy puha de több tekintetben gyors, ellenben szerintem szarul látó járművel játszani? szerintem alapból ezeknek a .....koknak akik beszólogatnak durva fogalomzavara van az AWF-es light tankkal kapcsolatban.
-
weres78
senior tag
Próbálj olyankor PVP-zni, amikor sokan vannak, ilyenkor van nagyobb esélyed arra, hogy veled egy szinten lévő tankokkal kerülj szembe. Egyéb esetekben van esélyed arra, hogy top tier legyél, ahogy arra is, hogy low.
Hétköznapokon este, késő délután, hétvégéken délután azért már vannak sokan.
Ha nem prémium tankkal játszol, akkor kevesebbet leszel top tier, mint ha prémmel tolnád, ez azért erősen megfigyelhető.
Az, hogy veszít vagy nyer a csapatod, sajnos nem csak Rajtad múlik, sőt százaléksoan nézve ugye kevés jelentőséggel bír egy ember teljesítménye amikor van még 29 aki időnként mintha mind azért küzdene, hogy a Te élményedet elbaszarintsa.
Az eredményed abban a csatában szerintem nagyon jó, azzal, hogy veszít vagy nyer a csapat pedig nem kell foglalkozni. Te odatetted és kész.
Lesz majd olyan csata amit a csapat hoz le, mert Neked esetleg minden alá fölé mellé sárgalánc piros modul nulla sebzés no effect rikossé ...
-
Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogyan tudok nyerni PvP-ben, ha soha nem tesz be top tierbe, a top tieresek pillanatok alatt meghalnak, én meg 3 lövés vagyok az ellenfélnek.
Rendszeresen ilyen a vége a játéknak:
Az persze igaz, hogy eddig max 10 alkalommal játszottam PvP-ben, de eddig mindig ilyen volt.
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen.
-
csaabz
őstag
Hello!
Ha eladok egy tankot és utána újra megveszem, akkor a legénység ugyanolyan fejlett lesz, mint amikor eladtam?

-
zozyk
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
1v1-hez mi köze van a PvE/PvP csaták számához?
Nem lesznek sem botok,sem csapattársak... -
Kean_Sorbo
őstag
A következő peccsel jön a tényleges replay. Így már sok lehetőség lesz eventek lebonyolítására, mint ahogyan a WoT-os versenyek is zajlottak itt a PH-n. Most egyenlőre ez a két lehetőség van, mert amit én javasoltam, szinte összehozhatatlan, és rengeteg játékos szabadidejét emésztette volna fel.
A WoT-os versenyeknek nagy sikere volt, de természetesen ott is voltak embereknek problémái. Konkrétan az elsőnél megvádoltak azzal, hogy olyan feltételeket írtam ki ami csak a TD-knek kedvez. Viccnek jó, de távol állt az igazságtól.
A helyzet az, hogy mindig lesznek olyanok, akik megtalálják azt a bizonyos csomót. Ezen nem tudunk változtatni.Uraim!
Csatározásra fel! Sok sikert mindenkinek!
-
bypass|HUN
aktív tag
Remélem a vörösboros lesz a befutó...

weres78: ha igen, akkor kérek egy címet a dpd-nek, és küldöm...
Üdv: bypass/ThFaceless
-
weres78
senior tag
válasz
PoczyAW
üzenetére
Jó ez így. Esetleg egy ötlet. Csinálj egy versenyt PVE játékosoknak. Mondjuk printscreent küldenek t7+8+9 meccsről, akinél az összes sebzés / xp a legjobb, kap tankot.
Vagy lehet menni akár Veled öten csatát, akár segítőddel, selejtező, aztán nyer aki nyer...
Esetleg verseny, mondjuk fox. Ki tudja leghamarabb körbefutni az adott pályát gyakorlóban...
Vagy nyerjen az, aki a legfinomabb vörösbort küldi/hozza nekem. Szerintem ez a legjobb. -
-
PoczyAW
tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Én ezt értem, de mégis, mit tegyek? A sorsolás nem jó, mert csak szerencse, a verseny meg nem jó mert a másik tapasztaltabb, jobb, ügyesebb, jobb tankja van, csal, jobb az rng-je.... Mégis, mit tegyek? Komolyan, versenyezni nem akarok, szerencsém nincs, de KELL. Akkor tenni kell érte, vagy nem akkor más nem fog. Srácok komolyan felnéttek vagyunk. Life is brutal.
-
PoczyAW
tag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Srácok ha van ötletetek hogyan lehetne jobb, mondjátok és megcsinálom. De ha az a baj, hogy vannak akik szerinted jobbak és ők nyerik akkor erre csak két gondolatom van:
-Aki küzd veszíthet, aki feladja már veszített is.
-A versenyeknek pont az a lényege, hogy a jobb győzzön.
-
vhw
addikt
válasz
bypass|HUN
üzenetére
A feltetelek azonosak, a felkeszultseg nem...
Ez van... Hebe-hoba talan lehet tehetseg alapu megmeretteteseket is szervezni...
-
zozyk
addikt
válasz
bypass|HUN
üzenetére
"...és azonos feltételeket teremteni...."
A feltételek épp hogy azonosak...(a prémium,ICE,MERC tankok ki vannak zárva)
Tényleg nem értem,mi a gond,ez egy verseny,aki akar indul,aki akar nem.
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Akkor Kean_Sorbo-nak maxi respect...

A szerencse sorsolás már lezajlott, szóval az már nem játszik.
Hogyan lehetne nyereményjátékot csinálni?, jó kérdés, nehéz igazságosan dönteni, és azonos feltételeket teremteni...nem tudom, gondolkodok rajta.
Ettől függetlenül azt hiszem pontosan érted a problémát, nem csak egy "gepárdunk" van, és ők tolják t3-ban is...ugye..
Továbbra is fenntartom a casual-oknak itt nem sok babér terem gondolatomat, bár a megoldást még nem találtam ki.
Oké, akkor majd akkor jár a szám, ha okosabb leszek nálatok
Addig meg csak hangosan gondolkodtam... 
Amúgy pedig részemről sajnos ez kimarad, mint írtam.
Üdv: bypass / ThFaceless
-
zozyk
addikt
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Hello
A klán részéről elsősorban Kean_Sorbo-t illeti a dicséret,ha jól tudom,ő szponzorálja a gold részét..

Azt a részét nem értem,hogy mi ebben a "nem az igazi" érzés...a kevésbé skilles embereknek ott volt a "szerencse" sorsolás,a jobbaknak meg itt a lehetőség goldot/tankot nyerni.
Ha ezek közül egyik sem jó,akkor hogy lehetne nyereményjátékot csinálni szerinted?
Amúgy gepard754 T6-ban nevezett,T3-ban szabad a pálya.

-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
PoczyAW
üzenetére
Szia Poczy / Üdv Zozyk!
Na, akkor pár gondolat az eventtel kapcsolatban.
Mindenek előtt maximális respect neked és az UPh-nak (Zozyk) a lehetősségért.
Ugyanakkor ez az 1v1 egy picit erős követelmény szerintem, pláne olyan nevezőkkel szemben mint mondjuk "gepárd" (nem kicsit pro), de tényleg...egy casual player itt labdába sem rúghat
...szóval a szelektáció igen erős. Szerintem, néhányan ezt az eventet e miatt ki is hagyják majd. 
Értem én, hogy a korábbi "szerencse" / "sors keze" alapú evenntel szemben most valami skill alapúbb rendezvényt szeretnél, de ez szerintem így nem az igazi. (szerintem) Szeretnék nagyon egy ilyen MK6-ot, de ehhez én nagyon kevés vagyok. Szóval részben e miatt is ez kimarad.
Másrészről pedig, nekem sajnos a 20-i hétvége családi körben telik, így e miatt sem tudok részt venni.
Mindezektől függetlenül minden tiszteletem az igyekezetetek miatt, és (talán lehet) előre is gratula a szerencsés, és nem utolsó sorban tehetséges (skilles) nyertes(ek)nek.A leírtakkal kapcsolatban, nem kívánok flémet/szájkaratét kezdeményezni, csak a saját gondolataimat osztottam meg. A fórum trolloknak pedig remélem tiszta, hogy nem ledegradálni vagy fikázni akarom az eseményt, és képesek látni és értelmezni a leírtakat annak tartalma szerint.

Üdv: bypass / ThFaceless
-
Memphis79
aktív tag
Heti számláló átváltott,hogy megvolt az 50 csata de a cash csak nem jött

-
vhw
addikt
Minden lowon, UI-t sikerült belőni - újraindítás után minden probléma nélkül ment, mindaddig, míg nem kaptam egy találatot. Innentől újra vibráltak a változatos alakzatok.
A videómemória lenne kevés?
Esetleg driver probléma? (tizen éves kártyánál ugye...)
Mert alapvetően átlag 40-50 fps felett megy a játék - néha csúszik be 20-ra.
(a hivatalos minimum gépigényt is megugorja) -
vhw
addikt
Tapasztaltam némi kellemetlenséget a következő konfiggal:
Athlon X2 245e
HD 3870 512 Mb
4 Gb RAM
A monitor felbontása 1024x768A screenshoton láthatóhoz hasonló random színes geometriai alakzatok ugrálnak a képernyőn:

Egyelőre csak a starter kliens van fent, a grafikai beállítások nagy részt low-on vannak, 1-2 mediumon (de amíg minden közepesen volt már akkor is csinálta)
Frissen telepített a játék, így még fel-fel ugranak az első csatákban amolyan "pro tip"-ek; sebeztem valakit, meglőttek, ne essek le sziklákról stb... Többszöri újraindítás után mintha az tűnt fel, hogy ezek az anomáliák akkor kezdenek előjönni, mikor egy ilyen tip ablak felugrik. Viszont utána, a következő csatában (restart nélkül) is ezt műveli (attól függetlenül, hogy abban már nem ugrott fel tip).
Mi okozhatja ezt?A másik... az UI kissé túl hangsúlyos - esély sincs a méret módosítására? Mintha nem csökkene arányosan a mérete a felbontáséval...
(tudom, hogy bontó szökevény gép - de nem bánnám, ha eldöcögne rajta lehetőség szerint kellemetlenségektől mentesen)
-
irwine1
csendes tag
Köszi a választ!
-
irwine1
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudja hogyan kell visszanézni a csatákat!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából a crab utódján akadt meg a szemem.

de majd megnézem én is a szemműtétes felállással milyen, igazság szerint reload time-ra mentem rá, de még nerf előtt azóta nem nagyon mókoltam mert elviszi az időt a grindelés.