- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #7023 üzenetére
Jelentem, 1 hete szépen megy 2 példány az ESP8266+DS18B20 RTC-s megoldásból. Végül azt választottam, hogy minden 10. mérésnél kicsivel hamarabb ébresztem a cuccot deep sleep-ből, szinkronizálok NTP-n, ha kell, akkor várok és post-olok. Természetesen RTC-be az NTP időt (unix timestamp) is leteszem, hogy tudjak mihez viszonyítani a következő post-kor. Az ESP-vel mérem a feszültséget is (getVcc függvénnyel), amit 10 percenként tárolok, de ugye ez a HT7333 által már csökkentett feszültséget méri. Ez nyilván nem változott az indulás óta. Azért rámértem multiméterrel is, most 4,15 V a cella feszültsége. Sajnos induláskor nem mértem, hogy megvolt-e a 4,2V, így sokat még nem jelent. Illetve mindkét példány bontott (Lii-500 szerint kb. 2000 mAh-s példányok) notebook akkuból származik. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog üzemelni (figyelem a mért feszültséget, 2,8-2,9V körül majd cserélem). Ha érdekel valakit, szívesen megosztom a kódot, illetve bekötést, valamint képet is csinálhatok, bár még a kinézet szépsége nem volt cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest