- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #6490 üzenetére
"Te neked ez nem egy hobbi? Általában élvezni szokás a hobbidnak szentelt időt."
Nekem pro felhasználásra menne a gép. Ha már az első modellt látnám működni, akkor megnyugodnék, megkönnyebbülnék, hogy van értelme, meg össze tudok hozni ezt-azt.
Egyébként pont ezért bírok falnak menni, mikor megy az erőlködés, hogy vettem egy arduinot, meg rpi-t mit építsek belőle?
Jó hát tanulás, meg hobbi oké... de ha ennyire nem bír mit kezdeni az erejével, adok én neki munkát segáz.
"Én előtte programozni csak Pascal-t tanultam,"
S én tudod mit? 25 éve c64-en béziket.azóta is rögzült a goto 10 gondolkodás, nehezen értettem meg a loopolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bitcoin topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest