- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czupy84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új vagyok még ebben a mikrokontroller témában. Most tervezek egy arduinot venni csak nem tudom milyenre lenne szükségem, ebben szeretnék segítséget kérni.m
Terv a következõ: egy idöjárás állomás elsõ központi részét akarom összerakni, ami beltéri hõmérsékletet, páratartalamt and, nyomást fog mérni, lenne rajta ethernet csatlakozás, egy érintõ kijelzõ, persze gps is hogy tudjuk hol van az egység
esetleg egy mozgás érzékelõ hogy csak akkor menjen a kijelzõ amikor mozgást érzékel.
Ha sikerül ezt így megvalósítani akkor a jövõben el tudom képzelni hogy a rendszert bõvíteni szeretném több külsõ kisebb egységgel amik csak hõmérsékletet nyomást és páratartalmat mérnének és az egységek között 433Mhz RF Transmitter + Receiver modullal kommunikálnának.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest