- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czupy84
csendes tag
válasz
fpeter84 #5098 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Amúgy szenzornak én is ezt gondoltam rendelni. Először UNO-ba gondolkodtam de láttam hogy van MEGA utána már az volt terítéken viszont egy kicsit utána olvasva láttam, hogy van a MEGA-nak egy újabb változata a DUE nevezetű. Ezt volt amit meg akartam rendelni de akkor ha jól értem ennek nem olyan jó a támogatása mint a MEGA-nak.
-
czupy84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új vagyok még ebben a mikrokontroller témában. Most tervezek egy arduinot venni csak nem tudom milyenre lenne szükségem, ebben szeretnék segítséget kérni.m
Terv a következõ: egy idöjárás állomás elsõ központi részét akarom összerakni, ami beltéri hõmérsékletet, páratartalamt and, nyomást fog mérni, lenne rajta ethernet csatlakozás, egy érintõ kijelzõ, persze gps is hogy tudjuk hol van az egység
esetleg egy mozgás érzékelõ hogy csak akkor menjen a kijelzõ amikor mozgást érzékel.
Ha sikerül ezt így megvalósítani akkor a jövõben el tudom képzelni hogy a rendszert bõvíteni szeretném több külsõ kisebb egységgel amik csak hõmérsékletet nyomást és páratartalmat mérnének és az egységek között 433Mhz RF Transmitter + Receiver modullal kommunikálnának.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest