- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #22871 üzenetére
Ameddig én jutottam társasházi kapu RFID ügyében Arduinoval:
Alis olvasóval simán olvasható Arduinoval a kódja.Egyszer le is írtam, hogyan.
De pár dollárért kapható olyan USB-s eszköz, ami "klaviatúrának" hiteti el magát (HID), és ha közelítesz hozzá, beviszi a kódot
Elvileg - a net szerint - az írható eszközökbe beírható a kód ugyanezzel az Arduinos eszközzel.
Az írásig nem jutottam, mert közben kiderült, hogy a társasházi kapubeléptetők zöme Codefone rendszerű, és ehhez kb. 3 perc megtanulni, hogyan lehet a 150 Ft-ért megvásárolt eszközt beregisztrálni.
Elzavartuk a telefonszerelőt a francba, azóta én csinálom szívességből a házbelieknek a beregisztrálást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest