- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nem tudok linkeket hozzárendelni, mert az Alinak van egy "3 vackot egy csomagban" akciója, ahol az egyébkénti áraknál alacsonyabbak az árak, és ingyenes a szállítás, valamint kevesebb, mint két héten belül itt van.. Ha az eredeti linket hívja az ember, akkor magasabb árat mutat.
Én azon csodálkoztam el, hogy a kisebb (C, S2) ESP32-k olcsóbbak az ESP8266-nál, nem beszélve arról, mennyivel olcsóbbak pl. egy UNO-nál.
A leírt árak is azért vannak hol euróban, hol dollárban megadva, mert a megrendeltek listájából szedtem ki, és a megrendelés időpontjában éppen mi volt nekem beállítva, úgy írta ki.
Pendrive-ot vettem más fajtát is, azzal az a tapasztalatom, hogy végén lévő nagyjából 10% hibás. Ezeket a Kingstone-okat használom, lehet, azok is rosszak lesznek. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest