- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Janos250 #22031 üzenetére
Hogy te épp az okoskonektort említetted!
Pont nemrég vettem 4-et is. Nem a legpontosabbak, de nagyjából jók lesznek.
Gondoltam, hogy egyet szétszedek és megnézem, hogy mi van benne. Hátha ESP. Sajnos nem sikerült szétszednem, nem találom, hol lehet összepattintva, hol kellene megfeszegetni. Most azon gondolkodom, hogy szét kellene fűrészelnem óvatosan. Nem volt 40€ a négy darab. De még nem döntöttem el.Az jutott eszembe, hogy, ha át lehetne programozni, akkor inkább egy saját HomeAssistant-nak küldje a jelet, mint ki egy szerverre. Onnan telefonnal tudom lekérdezni. Nem is gyors és néha kiírja, hogy a szerver terhelt. Nameg csak addig megy a móka, amíg életben tartják a szervert.
Ez a bajom a zigbee-vel is, hogy muszáj neki a netre mennie, meg bejelentkeznem egy app-ba. Jobb lenne mindent házon belül intézni és, ha akarom, akkor esetleg a HA-t küldöm ki megfelelő biztonság, esetleg VPN mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest