- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Janos250 #22031 üzenetére
Hogy te épp az okoskonektort említetted!
Pont nemrég vettem 4-et is. Nem a legpontosabbak, de nagyjából jók lesznek.
Gondoltam, hogy egyet szétszedek és megnézem, hogy mi van benne. Hátha ESP. Sajnos nem sikerült szétszednem, nem találom, hol lehet összepattintva, hol kellene megfeszegetni. Most azon gondolkodom, hogy szét kellene fűrészelnem óvatosan. Nem volt 40€ a négy darab. De még nem döntöttem el.Az jutott eszembe, hogy, ha át lehetne programozni, akkor inkább egy saját HomeAssistant-nak küldje a jelet, mint ki egy szerverre. Onnan telefonnal tudom lekérdezni. Nem is gyors és néha kiírja, hogy a szerver terhelt. Nameg csak addig megy a móka, amíg életben tartják a szervert.
Ez a bajom a zigbee-vel is, hogy muszáj neki a netre mennie, meg bejelentkeznem egy app-ba. Jobb lenne mindent házon belül intézni és, ha akarom, akkor esetleg a HA-t küldöm ki megfelelő biztonság, esetleg VPN mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest