- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Janos250 #22031 üzenetére
Hogy te épp az okoskonektort említetted!
Pont nemrég vettem 4-et is. Nem a legpontosabbak, de nagyjából jók lesznek.
Gondoltam, hogy egyet szétszedek és megnézem, hogy mi van benne. Hátha ESP. Sajnos nem sikerült szétszednem, nem találom, hol lehet összepattintva, hol kellene megfeszegetni. Most azon gondolkodom, hogy szét kellene fűrészelnem óvatosan. Nem volt 40€ a négy darab. De még nem döntöttem el.Az jutott eszembe, hogy, ha át lehetne programozni, akkor inkább egy saját HomeAssistant-nak küldje a jelet, mint ki egy szerverre. Onnan telefonnal tudom lekérdezni. Nem is gyors és néha kiírja, hogy a szerver terhelt. Nameg csak addig megy a móka, amíg életben tartják a szervert.
Ez a bajom a zigbee-vel is, hogy muszáj neki a netre mennie, meg bejelentkeznem egy app-ba. Jobb lenne mindent házon belül intézni és, ha akarom, akkor esetleg a HA-t küldöm ki megfelelő biztonság, esetleg VPN mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest