- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #21941 üzenetére
Azt nem tudom, én, amiket hajdanán használtam, azok egyformák voltak. Lehetett is a fényerőt egészen levinni.
Nem tudom, miért ugrik, nekem csak akkor volt ilyen problémám, amikor a driverben nem tiltottam le a bájton belüli interruptot, hanem azzal is játszottam, hogy ne az RMT-t használom, hanem a sima GPIO-t. Ment az is. Én - a fene tudja miért - nem interruptoltam, hanem ciklusban figyelte az egyik mag a számlálót, hogy hol tart, és ahogy szabadult fel a hely töltöttem utána, a másik mag meg számolta, hogy mit kell feltölteni. Elvileg karácsonyi szalag lett volna, és egy szivárvány kígyó ment végig az 5 méteren, de soha nem került ki, mert mire kész lett, a szivárványnak már annyira más szimbolikája lett, hogy nem mertem használni. Aztán így maradt. Pedig panelt is csináltattam hozzá a kínaival, 5 db-t, kemény 1 $/panel áron, ami panelonként 4 szalagot tudna vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- LEGO klub
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lexus, Toyota topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest