- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Janos250 #21787 üzenetére
Hány lámpa lenne?
Nem teljesen értettem meg a linkelt példát: egyszerűen WEB lapról akarod vezérelni a lámpákat? Mert ahhoz nem kell ekkora felhajtás.
"Melyik Arduino modell lenne erre a célra a legmegfelelőbb"
Erre mindenki mást fog mondani. Mindenki a kedvencét. Gyakorlatilag bármelyik jó, de ha neten keresztül akarod vezérelni, akkor az ESP8266, vagy az ESP32 a célszerű választás, mert abban benne van a WiFi, nem kell külön WiFi modul.
Honnan?
Ez is ízlés kérdése. Én mindent Aliexpressről veszek, de sokan az itthoni boltokat pártolják. Most az Alin rendelt dolgok is bejönnek 2-3 hét alatt.
ESP32mini Alinak egy akciójában nagyjából 1500 Ft. Ha nagyon sok lámpa kell, akkor egy erősebb ESP32
Igen, alaplap, tápegység elég. És persze a relék, ha azt használsz. Én általában FET-eket használok.
Gyorstalpaló?
Hát, vannak, kérdés, mennyire jók.
Hol állsz a programozással?
Az Arduino az C++ , megtámogatva egy halom "szabványos" osztállyal, hogy mindenki ugyanúgy használja a perifériákat, és egy plusz típussal (String a string mellé), ami néha jó, de néha meg gutaütés, ha keverni kell a kettőt.
A szerkesztő, és feltöltő felülethez nem kell különösebb tanulás, egyszer megnézed valahol, vagy valaki megmutatja, és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest