- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Kicsit elmérgesedett a helyzet a 15 éves fiam, és köztem. És gondoltam, hogy utána járok egy "gyerekszivató" célszerszám épírésének.
A feladvány az lenne, hogy az eszközt az UTP anya anya toldó helyére rakva tudjon olyat csinálni, hogy álttalam beállított időközönként (5-8 perc) mondjuk 15s időre az UTP 8 ere köztti kapcsolatot megszakítja, majd ha letelik az idő, akkor visszaállítja.
Csak hogy a fiam érezze a törődést, hogy este mikor kell mennie aludni, mert a hajnali 5:40-es ébresztő nem az erőssége, főleg, ha háromkor még zombit/ellenséget vadászik. Mert számomra az nem infó, hogy "DE EZ MOST RANKED!"Ezt milyen eszközzel lehetne megszaggatni, hogy az UTP-n átmenő jeleket ne zavarja meg? Mert az ok, hogy egy ESP32-vel az ON/OFF arany gyakoriságát be lehet állítani akár távolról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest