- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
JozsBiker #21532 üzenetére
Szia! Köszönjük. Szerintem akik itt olvasgatnak, azok ismerik ezt a kínai khmmm... minőséget. Ahogy itt is és az okosotthon topikban is elhangzott sokszor, a kínaiak azt írnak rá, amit a vevő (nem a végfelhasználó, hanem a nagyker, importőr, etc..) kér.
Szal. lehetne a relék, szenzorok, okos kapcsolók nagyon nagy részét is ehhez pattintani, a szitu ugyan az. Pl. konnektoros/dugvillás okosrelé, 20 A terhelhetőség, vagy a sokat emlegetett Wemos klónok, stb... egy kalap. Amúgy nekem is Fotek klón van, elvi 25A, eszembe nem jutna megküldeni annyival. Keringetőt kapcsol, max 65 W, de ált. a 40 W állásban használom (lehet nem ezek a pontos értékek, nem emléXem).
Ohh, és a kínai TV okosítókon backdoor is van, pár hete linkeltem valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest