- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Az Arduino UNO -mhoz nemrég vettem ebay -en egy Ethernet Shield -et, és első közelítésben sajnos nem akar működni. Amikor bekapcsolom fixen világít a piros pwr led -je, de azon kívül sok életjelet nem ad, hiába dugom rá a hálózati madzagot. További gond, hogy ha rá akarok tölteni valamit, akkor ez a hibaüzenet jön:
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
Egészen pontosan bármit próbálok rátölteni ( tehát akár a Blink -et ), ez a hibaüzenet jön amíg rajta van a shield. Ha leveszem, minden oké.
Rákerestem persze neten, az egyszerűbb javaslatokat ki is próbáltam, de olyat is írnak, hogy a shield reset -jének ideje túl rövid ezért rá kell forrasztani ey plusz kondit, meg ilyenek, de gondoltam mielőtt drasztikusabb lépésekre szánnám magam, megkérdezlek Titeket, hogy tudtok-e valami jó megoldást.Itt azt írják, hogy az összes ethernet shield hibásan működik, ami kicsit hihetetlenül hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest