- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Ton-ton #20465 üzenetére
Igen, ezt már ismerem és több darab 4csatornásom van is, de láttam pár helyen kapcsolási rajzokat, ahol a kijelzőt 5V-ról hajtották meg direktben! Nos, pont így nem szeretném kikészíteni az első Nokia-kijelzős projektem! Szerencsére kicsit késtek a megrendelt kijelzők és nem tudtam gyorsan kipróbálni az aktuális projektet, amivel biztosan kikészítettem volna rajz alapján valamit...nem jó így elkezdeni a tanulást...ezért olvasok előbb alkatrész adatlapot!
* * *
Amióta -még az elején- véletlenül kikészítettem az egyetlen UNO-m 6-os kimenetét, azóta sokkal óvatosabb vagyok! Késő volt, fáradt voltam, de a lelkesedés nagy volt...az eredmény várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest