- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
bagarol #19809 üzenetére
Hello,
A program az ennyi.
Ha a szenzor érték 90 alatt van akkor írja ki nincs gáz, ha felette akkor villogjon a négyszög
Utána még annyi van hogy azt is kiírja, hogy gáz, bele a négyszögbe
De az már az "if" -en kívül van, az nem szól beledisplay.print(gas);
Amit írtál az sehogy se jó: - "a" nincs létrehozva.
- így nincs értéke, se tipusa.
- ezért "if" -en belül nem igaz/hamis lesz "a", így "if" nem működik
- te ha létrehozom "a" -t akkor se müködik, mivel minden esetben ugyanaz az ág fog lefutni a loop miatt. Attól függ igaz vagy hamis "a" -t hozok létre.kérdéseim:
- Az enyém miért nem működik? loop indul, kirajzoja a fehér négyzetet, vár, kirajzolja a fekete négyzetet, vár, loop újra indul. vagy nem ezt írtam?
- "a^=1;" mi az a ficak, és mit csinál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest