- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ekkold #17861 üzenetére
Nem ez a gondom. Nem a kóddal van bajom, a kódot megoldom. Hanem hogy 1) nem működik a pullup ellenállás az enkóderből csak zajt kapok, elég hozzáérnem az enkóderhez és random számokat darál, videót nézd meg amit linkeltem.
2) amikor hozzáadok egy pullup ellenállást (az arduino sajátját vagy külön) akkor értelmezhetetlen jelet kapok vissza pl 3 sor 0, előző hsz példa mutatja. Due is ugyanezt csinálja, annak sokkal gyorsabb a processzora. De betöltöttem próbaképp a mintakódot arduino.cc-ről (ami soros kiírás nélkül dolgozik) ami szintént tök random irányt dobál, hogy jobbra vagy balra fordítottam.Bármilyen mintát nézek pl az arduino.cc-n vagy akármelyik google első találat sehol nincs pullup ellenállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest