Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ekkold
üzenetére
Nem ez a gondom. Nem a kóddal van bajom, a kódot megoldom. Hanem hogy 1) nem működik a pullup ellenállás az enkóderből csak zajt kapok, elég hozzáérnem az enkóderhez és random számokat darál, videót nézd meg amit linkeltem.
2) amikor hozzáadok egy pullup ellenállást (az arduino sajátját vagy külön) akkor értelmezhetetlen jelet kapok vissza pl 3 sor 0, előző hsz példa mutatja. Due is ugyanezt csinálja, annak sokkal gyorsabb a processzora. De betöltöttem próbaképp a mintakódot arduino.cc-ről (ami soros kiírás nélkül dolgozik) ami szintént tök random irányt dobál, hogy jobbra vagy balra fordítottam.Bármilyen mintát nézek pl az arduino.cc-n vagy akármelyik google első találat sehol nincs pullup ellenállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16 i9 16GB 1TB M5500 részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi