- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17856 üzenetére
Megfigyelve a kimaradás nincs összefüggésben a kijelző frissítéssel, ma délelőtt egyszer sem akadt meg (mondjuk kicseréltem az erősítőt alatta egyéb okok (esztétika) miatt, nálam külön készülékként van megépítve hifi toronyba) Ha dupla klikket nyomok a rotaryn (óra mód) akkor írja a wifi jelszintet, ez ilyen -60- -69 Db-t mutat a mostani helyén ahol szeretném hogy jól működjön, ezt mondjuk nem tudom mit takar, próbából áttelepítettem közvetlen a router mellé, ott -40-50 között írta) ott sem szakadt meg az adás természetesen, lehet inkább egy külső wifi antenna irányába megyek el, valahova a készülékdoboz hátára felhekkelve, ennek a helyét még keresem hova is kéne rákötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest