Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- pityutool: Soproni VasVilla Bringabörze
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xbox kontroller maraton
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17856 üzenetére
Megfigyelve a kimaradás nincs összefüggésben a kijelző frissítéssel, ma délelőtt egyszer sem akadt meg (mondjuk kicseréltem az erősítőt alatta egyéb okok (esztétika) miatt, nálam külön készülékként van megépítve hifi toronyba) Ha dupla klikket nyomok a rotaryn (óra mód) akkor írja a wifi jelszintet, ez ilyen -60- -69 Db-t mutat a mostani helyén ahol szeretném hogy jól működjön, ezt mondjuk nem tudom mit takar, próbából áttelepítettem közvetlen a router mellé, ott -40-50 között írta) ott sem szakadt meg az adás természetesen, lehet inkább egy külső wifi antenna irányába megyek el, valahova a készülékdoboz hátára felhekkelve, ennek a helyét még keresem hova is kéne rákötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest