- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17856 üzenetére
Megfigyelve a kimaradás nincs összefüggésben a kijelző frissítéssel, ma délelőtt egyszer sem akadt meg (mondjuk kicseréltem az erősítőt alatta egyéb okok (esztétika) miatt, nálam külön készülékként van megépítve hifi toronyba) Ha dupla klikket nyomok a rotaryn (óra mód) akkor írja a wifi jelszintet, ez ilyen -60- -69 Db-t mutat a mostani helyén ahol szeretném hogy jól működjön, ezt mondjuk nem tudom mit takar, próbából áttelepítettem közvetlen a router mellé, ott -40-50 között írta) ott sem szakadt meg az adás természetesen, lehet inkább egy külső wifi antenna irányába megyek el, valahova a készülékdoboz hátára felhekkelve, ennek a helyét még keresem hova is kéne rákötni.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17854 üzenetére
Esp32 és pcm5102 dac van, olyan kijelzővel mint alsó képeiden, működik is jól, csak néha nekem is megakad 1-1 mp-re, ezt kéne valahogy kinyomozni. A routerrel egy helyiségben van, ezért a wifit kizárnám hogy gyenge lenne neki. A mobilos appról tudok, használom is, tényleg jó. Szóval, a lényeg, 2.1 fw van fent de látom hogy van 2.3 már egy ideje, de nem merek rányomni az update-re mert valahol irták hogy valami nem kerek benne, valami kijelző bug van benne, és ha nem lesz jó nem tudom visszacsinálni, ezért kérdezem az alapra állást és onnan újra telepitést. Rádió lista természetesen elmentve. Köszi !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, van itt aki wifis netrádiót (karadio) futtat rajta ? Fw frissítés/visszaállítás/teljes alaphelyzetbe állás/felprogramozás nulláról lenne a kérdésem, ha van jobb helye a témának irányítsatok el (én nem találtam, vagy angol ami elég kusza vagy orosz, ahhoz meg én vagyok kuka) ha nincs, érdemes lenne neki egy topic talán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest