Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vviktor1 #17851 üzenetére
A karadiot kipróbáltam ESP8266-on, és az ESP32 változatot is. Az utóbbi kicsit gyorsabb, és nem csak az MP3 rádiók menek vele, hanem az AAC stream is. VS1053 modult még a vám mizéria előtt vettem ebay-en. Szerintem kimondottam jól szól.
Minden részletre nem emlékszem, letöltöttem hozzá mindent, felprogramoztam a leírás alapján és működött...
A karadióhoz van androidos app amivel lehet távirányítani mobilról, így akár kezelőszervek (gombok) és kijelző nélkül is működik.
A karadio32-höz próbáltam ILI9xxx kijelzőt illeszteni, működött is, csak a kijelző frissítése néha megakasztotta a hangot, így leszedtem róla, most nincs kijelzője, később majd illesztek hozzá (soros porton) egy külön MCU-val kijelzőt. Lehet, hogy csak egy sima 2x16-os LCD-t (mint az ESP32 esetében) úgy sem nézegetni, hanem hallgatni akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest