Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X_C
tag
Sziasztok,
Nem tudom jó topikot választottam-e a kérdésemhez, de hátha valaki kapásból tudni fogja itt a megoldást.Adott ez a videó, amin egy esp32-t és egy MPU6050 modult és pár apróságot felhasználva készít a srác egy folyamatos sűrűségmérőt. A programozáshoz nem sok közöm van, viszont sört főzni szeretek szóval gondoltam megpróbálom elkészíteni ezt a kis kütyüt.
Aliexpressről érkeztek a következők:
lolin32
mpu6050A forrasztás szerintem gond nélkül ment.
Viszont amikor a leírásban szereplő drive linkről letöltött fájlokkal szerettem volna flash-elni az eszközt, a lenti képeken látható hibára futott a folyamat.
Próbáltam röbbféle adatkábellel, többféle usb portba dugva, kevés sikerrel. Elvileg a driverek is fent vannak a gépen amit a leírásban lévő cikkben találtam.Van valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest