-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16488 üzenetére
Szia!
Én egy projektben úgy oldottam meg, ezt, hogy:
- Leválasztottam az MCU tápkörét egy diódával és tettem egy nagy kondit mellé, hogy csak az MCU-t táplálja, a többi fogyasztót ne.
- Figyeltem a betáp feszültséget egy interrupt lábbal
- Ha leesett a betáp, akkor felírtam eepromba az üzemidőt, amíg a kondi élve tartotta az mcu-t.Én erre mondjuk nem használtam RTC-t, csak az arduino saját számolását, ami pontatlanabb, de amire kellett, arra még úgyis bőven elég. Illetve én leherpákoltam minden LED-et róla, mert a fogyasztás jelentős részét azok tették ki.
Szerk.: Ha graceful shutdown-t használsz, akkor nem kell még a kondival sem foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest