- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Én is gondoltam rá, hogy amiatt is lehet gond, de máshova már nem tudom kötni.
Vagy inkább kössem a led-mátrix egyik sorát vagy oszlopát oda? Vagy abból is lehetne gond? A 13-ast kipróbáltam egy nyomógombbal, tökéletesen működött, az 1-es viszont azzal sem, úgyhogy az lehet, hogy tényleg nem használható akármire (amit viszont elég érdekes számomra). A 13-as láb nem PWM, tehát előfordulhat, hogy az kell az infrának, és azért nem működik ezen (pedig úgy emlékszem, hogy régen ezen használtam)? A 0 pin pedig RX, lehet, hogy azon meg azért tudja venni az adatokat a PWM-en kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest