Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Véletlenül botlottam bele, hogy valaki az Arduino (nagybetűs) String-re is megcsinálta a StringStream osztályt.
https://gist.github.com/arcao/3252bb6e5e52493f03726ec32e61395c
Használta már valaki? Mi a tapasztalat vele? Lehet rendesen használni, ha pl. csinálunk vele egy virtuális soros portot, amire felteszünk valami szöveget, ha valami szenzor, vagy hasonló (pl. GPS) kezelő programját akarjuk kipróbálni? Valami többsoros String-et mintaadatokkal felteszünk rá, és azt olvastatjuk a programmal?
Használta már valaki. Az ESP32-n persze van rendes stringstream, de azt nem tudtam, hogy StringStream is van. Ott jól jön ilyen virtuális soros port gyártásra, vagy más FIFO objektum létrehozására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest