Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Én abszolút málna párti vagyok, mert olcsó és ha valakinek a debian nem jön át, akkor ott a WinIOT Core. Egyetlen egy nagy hátránya van, ha sok szenzor van rajta, akkor képes seggre ülni ha gyenge a tápellátás. Szerintem egy fokkal sem megbízhatatlanabb mint egy Uno, de hát ízlések és pofonok. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki otthon van Java-ban (sajnos én nem), az nagyon meredek lakásvezérléseket tud összehozni.
Nyílván ha az ember csak webes termosztátot akar készíteni, akkor a legkézenfekvőbb egy ethernet shield, mert az sd kártyán egy pofás honlaphoz eférnek a tartalmi elemek. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy itt ennyiben meg is állt a történet, nem skálázható tovább. Ok tudom hogy soros kommunikációval annyi arduinot kötünk össze "amennyit akarunk", de ez szerintem akkor is csak Basic megoldás, egy elektromos termosztát, nem pedig egy lakásvezérlés alapja.
Viszont itt a jön "de" rész. Ha csak termosztát kell, akkor a málna drága és körülményes. Én abból indulok ki, hogy az ember legalábbis én úgy működök, hogy ha valami kész mindig eszembe jut valami, hogy húú basszus még ezt is össze kellene hozni
Ezért vagyok málna párti mert ott van is rá lehetőség.Rátérve az áramellátásra. Itt egy jó példa a málnához. [Málna pc 100% napelemmel]
A megjelenítésre, meg itt is alkalmas a tablet, vagy bármi, mert az apache alatt olyan honlapot csinálunk amilyet akarunk. Innentől kezdve meg nem is kell külön megjelenítő. Plusz a stabilitásra ott a példa, hogy a napelemes málna már évek óta üzemel.Nah most jól bepromóztam a Raspberryt az Arduino topicban

Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GTA V
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért vagyok málna párti mert ott van is rá lehetőség.
ekkold