- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
kesztió #13947 üzenetére
Design szempontból a nyilas,ledes verzióra szavazok de nem ez a lényeg.
Kezdjünk neki :
#13928 ..a központi egységet leszámítva .. Ugye itt az ESP chip típusára gondolsz, nem más központi egységre ?
...egy 433 MHz-es távirányítót adtak hozzá, amit klónozni fogok,...
Kaptál egy 16 gombos távirányítót ? Az SF R433D-ról nem sok mindent találtam én RFM22 és RXB6 modulokkal kísérleteztem. A 433 dekódolás nem triviális, ASK,FSK,OOK moduláció stb. kérdés mit kaptál a kínaitól. Az ESP-t nem tudtam rávenni (még), hogy együtt működjön az RXB6-al, szintillesztési gond lehet. Ugyanaz a kód arduino nanon hibátlanul fut, ESP-re fordítva,feltöltve meg nem.#13929 Van arra esélyem..... Nincs. Upload módba tudod feltölteni a programot de újra kell indítanod az ESP-t, hogy a programod fusson és debuggolhass.
#13937 ... hótt fölösleges, hogy a ház 16 szerelődobozában egy-egy USB interfész lapuljon
És pont ilyen felesleges, hogy mind a 16-on legyen SF R433D.Elég egy eszköz ami tud 433 Mhz-n kommunikálni. Ezt kell megszólítani, hogy küldje el a n sorszámú üzenetet.
Az eddigi infóid alapján azt gondolom vagy az ESPHome vagy az ESPEasy a te barátod.
Szerezz egy ESP12-t és kezdj el velük barátkozni.Kieg: ha még nem olvastad 433 témában , bitekmindenhol.blog.hu , rflink.nl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PayPal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged