- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
kesztió #13921 üzenetére
Amikor beharangozták, hogy lesz ESP32, akkor én az ESP8266-okat és az STM32-ket használtam. Igen, az ESP12-t többnyire magam forrasztottam rá a "fehér panelra", amin már 3 ellenállás eleve rajta volt. Oda kellett figyelni.
Amikor előrendelésben lehetett rendelni, megrendeltem az ESP32S-et, ami a mostani ESP32-WROOM volt. Megemlegettem azt, aki kitalálta, hogy ilyen sűrűn legyenek a lábai.
Mivel rendeltem egy Sparkfun ESP32-t is (majdnem tízezerért), inkább azt próbálgattam. Akkor még nagyon gyér volt a támogatottsága, félre is tettem. Jó fél évre rá írta itt valaki fórumon, hogy már elég jó a támogatottsága, akkor tértem vissza rá, azóta azokat használom.
Nekem is működik (évente néhány alkalommal, amikor nem online megy) egy "termosztát". Két K-type hőmérőt figyelek WEB lapon, ESP12-vel.
A fűtést - mivel demonstrációs célokat szolgál - egy másik esp12 panelról lehet PWM-el beállítani, szintén telefonról, WEB-en.
Ezek a már említett fehér panelon vannak, és univerzál dobozba kerültek "légvezetékezéssel".
Most akarok majd azokhoz is panelt tervezni, és 3D nyomtatott dobozba kerülnek.
Azt még nem döntöttem el, hogy maradnak-e az ESP8266-ok, vagy áttérek ott is ESP32-re.
Én a kész panelokat szeretem.
Azokon minden rajta van, és kényelmes. Ha új programot akarok rátenni, nem kell hozzá 3 kéz, hanem bedugom az USB-be, és kész. Ha valami gond van, kiveszem a panelt, és külön megnézem, hogy annak a programjában van-e hiba, vagy a többi alkatrészben.
A panelom ez-az még rajta van, mint nyomógombok, fesz. szab. meg ellenállások, meg kondik, meg ilyemi. Azokat se véletlenül rakták oda.Hogy ki mit, és hogyan használ, az ízlés kérdése, olyan mint ki a rizst, ki a krumplit szereti inkább.
Én maradok a krumplinál, mert a rizstől a kínaiaknak is ferde lett a szemük, és nem akarok ugyanúgy járni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged