Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Janos250 #13233 üzenetére
csak ezt néztem egyelőre ahogy láttam ezt használták a legtöbb helyen, de még nem néztem jobban utána milyen alternatívája lenne ami tudná a többi gps jelet is fogni.
Amúgy nem úgy értem ,hogy nem akarok, csak nehéz úgy megfogalmazni a dolgokat ha semmilyen elektronikai és programozási hátterem nincs és a legtöbb embernek meg akinek van az olyan dolgok már természetesek ami nekem nem , hogy nem is értik , hogy mit nem lehet érteni bizonyos dolgokon.
Ahogy gyapo11 is írta, nehéz olyan fejjel gondolkodni annak akinek már van rutinja valamiben .
én gépész fejjel saját szavaimmal nagyon is meg tudom , fogalmazni hogy mit várok el a dolgoktól és fizikálisan mit kell csinálni hozzá, de se elektronikusan se softveres téren nem tudom, hogy ezekhez mi szükséges.
Nekem az se egyértelmű, hogy mikor ,miért kell plusz ellenállás vagy egyéb dolog az áramkörbe a modul és a arduiono közé. ezért lenne jó a virtuális segítség, hogy ott jön valami hibajelzés, hogy valami nem stimmel, míg élőbe ha összekötöm rosszul akkor csak az derül ki ,hogy nem működik, de azt nem fogom tudni, hogy miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SecretLab TITAN Evo - Medium - SoftWeave Plush Pink - Garanciás, gyönyörű állapotban
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Z Fold4 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, bézs)
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest