- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Janos250 #13092 üzenetére
CAN onnan jutott eszembe hogy a ESP32 is van, meg STM is. Ezek meg bőven elérhető ár értékben vannak. Egy transciever meg nem a világ összes pénze, autó iparban bőven vannak 10+ éves kocsik CAN busszal, szóval annyira nem lehet rossz (Szakmai ártalom) Ahogy nézetem a FRAME eket kezelik az SDK-k, szóval az adat tartalommal kellene nekem bűvészkedni, de azt bármely protokollnál is nekem kellene....
Ennek az iránynak a fix 12V körbe a lakásba lenne a hátránya. Viszont építhetnék Power bankot ami áramkimaradás esetén is működő képessé teszi és csak véges ponton kellene megtáplálni, cserébe kisebb a 2.4Ghz forgalom....
még gondolkozom rajta.... A központi Relés rendszer is tetszik, mert egyszerű mint a faék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napirajz könyv
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest