- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Tudsz jó tutorialt? Egyelőre nem sok elképzelésem van még hogyan lenne jó. Hőmérséklet, pára, aksi állapotot küldök és jelenítem meg grafikonon. Google chart-ot próbáltam beszúrni de az nem ment, így egy php kódban írt grafikon maradt. Talán amivel lehetne játszani, hogy adott időtartamot dinamikusan lehessen változtatni, füleket betenni mint egy honlapon pl: fül1: grafikon, fül2: jelengei érték. A fül2 jelenleg egy php oldal és egy másik php oldal a fül1. A fül2 php oldal tartalmazza az eddig 1 nap alatt mért adatokat táblázat formában. Ha most ez mondjuk több száz adat lesz, akkor érdemesebb lenne jobbra, ballra lapozhatóan megjeleníteni, mondjuk mint az ali rendeléseknél egyszerre 100 adat és lapozni kelljen a többihez, ez is jó lenne. Hirtelen most nem is jut eszembe más bővítési lehetőség. Ezekhez valami egyszerűbb tutorial jó lenne, ami magába foglalná az ESP/mysql felől jövő adatok kezelését.
Ebből indultam ki az alap megvalósításhoz, amihez hozzá adtam az én általam használt és küldött adatokat: [link]
Eddig ESP32-n volt egy webszerver, azon google chart, de egy idő után kifagyott valamiért a webszerver, de igazából az se tudott többet, mint 1 db honlapot megjeleníteni grafikon és jelenlegi adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest