Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
& KFORboy & Gergosz2:
Köszi mindhármótoknak!Gergosz2:
Már ismerkedek vele. Csak az egyik alkalommal az egyik timernél (ami datasheet alapján 4 csatornát tud kezelni) csak 2 vagy 3 csatornánál engedte kiválasztani a pwm generálást és nem értettem a miértjét. Aztán később rájöttem, hogy előtte bepipáltam néhány ADC lábat és az egyik pont azt a fizikai lábat foglalta le, ahol annak a bizonyos timernek az output channelje is lett volna. Vicces hiba, de hát így tanul az ember.
Aztán inkább úgy voltam vele, hogy biztos, ami biztos rákérdezek itt nálatok, hogyan is van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Elemlámpa, zseblámpa
- Társasjáték topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán inkább úgy voltam vele, hogy biztos, ami biztos rákérdezek itt nálatok, hogyan is van ez.
ekkold