Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ja igen, aztán rájöttem utána, hogy mivel < REPEAT_TIME van írva, ezért minél nagyobb, annál kisebb az esélye a duplázásnak, végül aztán hagytam 250-en. Megnézem majd az 500-at akkor, vagy majd keresek egy olyan számot, amivel nem ugrik át, bár furcsállom, hogy mindig csak a Mode == 2-ről ugrik át 3-ra (0-3-ig vehet föl értéket), sehol máshol nem ugrik a következőre, csak itt.
Nem is várom el senkitől, és nem is szeretném, hogy megírják/megírjátok helyettem.
Én örülök neki, hogy még ha hosszúra sikeredve is, de (aránylag) jól működik.
Meg szeretnék is gyakorolni, mert elkezdett komolyan érdekelni a téma, úgyhogy ha meló mellett úgy lesz időm majd, fogok is foglalkozni ilyennel.
Annyit azért tudnál kiindulási alapként adni, hogy hogy érted a konstans tömböket?
Tömböket használtam már, de egy ilyet nem tudom, hogy lehetne tömbbel megoldani:
data[0] = B00000000;
data[1] = B00000000;
data[2] = B00000010;
data[3] = B00000000;
data[4] = B00000100;
data[5] = B00000001;
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én örülök neki, hogy még ha hosszúra sikeredve is, de (aránylag) jól működik.
Tömböket használtam már, de egy ilyet nem tudom, hogy lehetne tömbbel megoldani:
ekkold