- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
1-2 dolgot bevásároltam én is ali-n februárban, mert kedvet kaptam 1-2 apróság elkészítéséhez, szóval lassan csatlakozok a csapathoz.
Első "projektem" egy parkolássegítő lenne a garázsba, találtam pár kész projektet (1, 2, 3), ezekből szeretnék valamit összerakni.
Eddig a főbb dolgok megvannak (kínai arduino nano (atmega328p nano v3), led szalag WS2812B (1 méter 30 ledest vettem, ami 9 Watt/méter), illetve ultrahangos érzékelő).Jelenleg csak USB-ről tudok áramot adni a lapnak, az adatlap szerint a pin-ek max 40mA-t képesek leadni, ez - ha jók a számításaim - akkor a fenti ledből max 6 db-hoz elég (~0,06mA / led).
A kérdésem az lenne, hogy az megoldható, hogy a programba 6 led-et hivatkozok be, de az egész 1 méter szalagot rákötöm a panelre? (Teszteléshez, ameddig nem szerzek külön 5V-os tápot), egyelőre még nem döntöttem hány ledet akarok működtetni, de olyan 15-20 körül max.
A kódokat még tanulmányozom, mert 1-2 dolog nem érthető, de igyekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest