- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom mindkét megoldást, hátha alakul valami.
Amúgy 1-2 hónapja kezdtem el aktívabban kérdezgetni itt, mert (röviden) egy ilyesmit szeretnék csinálni, csak magyarul, és úgy, hogy nem látszanak a betűk, hanem csak egy tükör lesz, és az éppen szükséges szavak világítanak át rajt. Ehhez szeretnék távirányítót, amivel 2-3-4 (még nem tudom pontosan) módot változtatnák, amelyekben az időt tudom beállítani (szintén távirányítóval), illetve egy másik módban a hőmérsékletet jelezné ki, a 3.-ban pedig újra az időt, meg még ami eszembe jut.
Találtam itthon egy régi 4 gombos távirányítót, azt szeretném használni, infrám is van, úgyhogy megvan minden, már csak a program kéne.
Egyelőre így néz ki a dolog (a tükrös fólia is fönt van már a plexin, csak közben fölbuborékosodott, mert állítólag plexit nem lehet fóliázni, mert mindenképp előbb-utóbb ilyen lesz, úgyhogy majd szerzek rendes üveget, amit újrafóliázok) a vágatott szavas fólia hátlapján keresztül (még csak tesztelés alatt van a program is). Meg a ledek egyelőre eléggé 1 pontba világítanak, rakok majd rá egy fóliát, amivel szépen szétterül nagyobb körré, így egyformán világítja majd be a betűk mindegyik részét. A fönt linkelt oldalon is a csávó rakott rá egy fóliát.
Itt pedig egy videó, a perceket átírtam a programban másodpercekre, így jobban látszik, hogy hogy fog működni majd.
(#1224) zoli03: szerintem lehet, igen, de a másik Arduino-ra ne csak a jelet kösd, hanem a földet is húzd át oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest