Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom mindkét megoldást, hátha alakul valami.

Amúgy 1-2 hónapja kezdtem el aktívabban kérdezgetni itt, mert (röviden) egy ilyesmit szeretnék csinálni, csak magyarul, és úgy, hogy nem látszanak a betűk, hanem csak egy tükör lesz, és az éppen szükséges szavak világítanak át rajt. Ehhez szeretnék távirányítót, amivel 2-3-4 (még nem tudom pontosan) módot változtatnák, amelyekben az időt tudom beállítani (szintén távirányítóval), illetve egy másik módban a hőmérsékletet jelezné ki, a 3.-ban pedig újra az időt, meg még ami eszembe jut.
Találtam itthon egy régi 4 gombos távirányítót, azt szeretném használni, infrám is van, úgyhogy megvan minden, már csak a program kéne.Egyelőre így néz ki a dolog (a tükrös fólia is fönt van már a plexin, csak közben fölbuborékosodott, mert állítólag plexit nem lehet fóliázni, mert mindenképp előbb-utóbb ilyen lesz, úgyhogy majd szerzek rendes üveget, amit újrafóliázok) a vágatott szavas fólia hátlapján keresztül (még csak tesztelés alatt van a program is). Meg a ledek egyelőre eléggé 1 pontba világítanak, rakok majd rá egy fóliát, amivel szépen szétterül nagyobb körré, így egyformán világítja majd be a betűk mindegyik részét. A fönt linkelt oldalon is a csávó rakott rá egy fóliát.
Itt pedig egy videó, a perceket átírtam a programban másodpercekre, így jobban látszik, hogy hogy fog működni majd.

(#1224) zoli03: szerintem lehet, igen, de a másik Arduino-ra ne csak a jelet kösd, hanem a földet is húzd át oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold