- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
DigitXT #12150 üzenetére
Megvannak a tesztek, hibát hibára halmoztam!
Írtam, hogy gettextbounds-nál növeltem a törlendő szélességet, csak azt nem figyeltem, hogy ha a kezdő x koordinátát előrébb hozom, akkor a szélességet kétszer annyival kell növelni. Így ugyan az elején nőtt a terület, de végén a gond megmaradt. [kép] Itt kicsit csalóka, de törlés vége az utolsó karakter végénél van.
Javítottam a hibát, de ettől mégsem lett jobb. [kép]
A számok felülírása, saját magukkal pedig azért nem működött, mivel a bufer változót rossz helyen hoztam létre, így ha kapott is értéket mindig kinullázódott mielőtt kiírattam volna.
Ez is megoldva. és láss csodát működik, nem szemetel, nincsenek fura összecsúszások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest