- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #11391 üzenetére
Ilyenem volt 4db, de már elpasszoltam rég őket.
Hát, ha nem füstölt volna el az a motorvezérlő akkor nem lenne megint probléma... Lehet, hogy sok volt neki a 3x18650-es cella, bár mentségemre legyen mondva nem voltak fullra töltve. 12V van ráírva, de 25V-os motorokat is meghajt... ez nekem nem tiszta. "4 H-Bridges: per bridge provides 0.6A (1.2A peak current) with thermal protection, can run motors on 4.5V to 36V DC"
Ma még utoljára kipróbáltam, de füstölt a jobb oldali motorokat vezérlő chip... Megnéztem mégegyszer Alin, szerencsére nem 4$ volt csak 1,8. Rendelek... csak ezt megint kivárni amíg ideér... A Wemos megúszta. A kész járműben már csak 2 aksi lett volna, de nem ért ide a 2-es tartó ezért használtam a hármast... kár volt. Ez az Ali hátránya, hogy nem bírja az ember kivárni az alkatrészeket.Van még egy power bankom, egyelőre azzal fogom használni a Wemost, plusz adok külön tápot a motorvezérlőnek. Csak ez így túl sok helyet foglal.
#Aryes: A szervóra visszatérve: az kavart meg, hogy a motorvezérlőhöz tartozó példakódot használtam fel, ami tudja a szervo adott fokra állítását. Nem kell mindig visszaállítani 0-ra, simán megérti hogy 60-80-90-60 fok, ahogy a távirányító küldi a jelet. Ha elengedem, csak akkor áll vissza alapállásba, és megy egyenesen a gép. De akkor nyugodtan használhatom sima pinnel is ezeket az 'osztályokat'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged