- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner #1112 üzenetére
Én értettelek félre, bocsi, azt hittem tudod az égi mannát a kanalas hardware kiváltására. Amennyire nekem kell, arra egy ennél sokkal egyszerübb reed relés cucc is megfelelne, atombiztos vizállósággal, műanyagba öntve
, nekem a többi nem tetszik, a forgó mechanika, ami boruláskor a viz alá merül, rá tud úszni valaki, esetleg egy másik hajóhoz ér, stb.
Vannak minden mozgó alkatrészt nélkülöző ultrahangos szélsebességmérők, csak egy nem is annyira használt középkategóriás autó árával vetekszenek.
Az iránymérés egy hajón ennél egyszerübb, mert elég a hajó menetvonalához képest megmondani a szélirányt, és nem fokpercre, hanem 10-15 fokonként már több mint jó a felbontás.
A nagyobb (vitorlás) hajók sebessége se haladja meg a balatonon a 16 km/h-t, no meg a kisebbeké sem.
Egy része a kis jolléknak, amiket meg lehet siklatni tudja elérni, halkan mondom meghaladni a 20 km/h-t. Én ezeken nem igen hajózom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest