Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hix2500

csendes tag

válasz Laci4 #1786 üzenetére

Szia!

Köszöm a választ.

3: Y "aquás" átalakító-- részben lenne megoldás, ha a videókarin szabványos méretű 3 tüs van, akkor elvileg ezt rá tudja tenni, és mivel a tüskéken nincs oldalt tartás ha jól láttam, a 4 tüs pwm-es csatit rá tudja úgy rakni, hogy a pwm szál lelógjon...

Ezt fordítva mondtam. A kártyán van a 4 tűs apa, a ventin pedig a három tűs anya. De az y kábellel végül is megoldhatónak tűnik dolog. Az árván maradt tűt pedig leszigetelőszalagozom mondjuk. Ha a kábelek színei stimmelnek, akkor rendben vagyok, vagy másra is figyelnem kell? Nem nagyon vagyok otthon az ilyen témákban (ezért is kérdezek :) )

No meg még mindig kérdéses lenne,hogy hogy vezérli a kártya ezt a ventit..
    Ezt nem nagyon tudom megmondani Neked. talán a Sapphire, vagy az AMD ;) Abból gondoltam hogy akár vezérelhetné is, mert a gyári venti is erre volt rákötve és annak a fordulatszáma a terhelés (tehát a hőmérséklet) függvényében változott.
    Félreértettem valamit? Lehet, hogy ez kevés?

Egyébként ez a venti full fordulaton nagyon hangos neked? ha nem, akkor be lehetne kötni 12voltra, aztán hagy szóljon.. vagy valami kis szabályzót kötni rá..
    Nem olyan hangos, de a cél egy már-már zajtalan gép lenne, úgyhogy a lehető leghalkabb megoldásra törekszem.

Megvan már a venti egyébként, vagy csak tervezed?
    Igen, már megvan, pénteken vettem meg mindent.

Köszi a segítséget! :R

Üdv,
    Hix

Új hozzászólás Aktív témák